Kuzu Külbastı
550 TL
Kıvırcık süt kuzusunun but kısmından elde edilen etin özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.
Kuzu Pirzola
600 TL
Kıvırcık süt kuzusunun sırt kısmından elde edilen etin, pirzola şeklinde kesilip, özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.
Kuzu Şiş
500 TL
Kıvırcık süt kuzusunun but kısmından elde edilen etin kuşbaşı şeklinde doğranıp, özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.
Kuzu Beyti
500 TL
Kıvırcık süt kuzusunun but kısmından elde edilen etin, inceltilip, rulo haline getirildikten sonra, özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.
Kuzu Lokum
600 TL
Kıvırcık süt kuzusunun sırt kısmından elde edilen etin, dilim dilim doğranarak , özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.
Kuzu Küşleme
600 TL
Kıvırcık süt kuzusunun sırtın iç kısmından elde edilen etin, bütün halde, özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.
Bu sayfayı paylaş