Kuzu Külbastı
Kuzu Külbastı

550 TL

Kıvırcık süt kuzusunun but kısmından elde edilen etin özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.

Kuzu Pirzola
Kuzu Pirzola

600 TL

Kıvırcık süt kuzusunun sırt kısmından elde edilen etin, pirzola şeklinde kesilip, özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.

Kuzu Şiş
Kuzu Şiş

500 TL

Kıvırcık süt kuzusunun but kısmından elde edilen etin kuşbaşı şeklinde doğranıp, özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.

Kuzu Beyti
Kuzu Beyti

500 TL

Kıvırcık süt kuzusunun but kısmından elde edilen etin, inceltilip, rulo haline getirildikten sonra, özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.

Kuzu Lokum
Kuzu Lokum

600 TL

Kıvırcık süt kuzusunun sırt kısmından elde edilen etin, dilim dilim doğranarak , özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.

Kuzu Küşleme
Kuzu Küşleme

600 TL

Kıvırcık süt kuzusunun sırtın iç kısmından elde edilen etin, bütün halde, özel soslarla harmanlanıp, dinlendirildikten sonra mangal ateşiyle pişirilerek servis edilir.