Dana Antrikot
550 TL
Körpe dana etinin sırt kısmından elde edilen antrikot özel soslarda dinlendirilerek mangal ateşiyle pişirilir ve servis edilir.
Dana Biftek
500 TL
Körpe dana etinin sırt kısmından elde edilen biftek özel soslarda dinlendirilerek mangal ateşiyle pişirilir ve servis edilir.
Dana Bonfile
600 TL
Körpe dana etinin sırt kısmının iç tarafından elde edilen bonfile özel soslarda dinlendirilerek mangal ateşiyle pişirilir ve servis edilir.
Dana Şiş
500 TL
Körpe dana etinin sırt kısmından elde edilen dana biftek eti kuşbaşı halinde doğranıp,özel soslarda dinlendirildikten sonra şişe dizilip mangal ateşiyle pişirilir ve servis edilir.
Dana Ciğer
400 TL
Körpe danadan elde edilen ciğer özel soslar ile harmanlanıp şişe dizilerek, kuyruk yağı ile pişirilip servis edilir.
Bu sayfayı paylaş