Dana Antrikot
Dana Antrikot

550 TL

Körpe dana etinin sırt kısmından elde edilen antrikot özel soslarda dinlendirilerek mangal ateşiyle pişirilir ve servis edilir.

Dana Biftek
Dana Biftek

500 TL

Körpe dana etinin sırt kısmından elde edilen biftek özel soslarda dinlendirilerek mangal ateşiyle pişirilir ve servis edilir.

Dana Bonfile
Dana Bonfile

600 TL

Körpe dana etinin sırt kısmının iç tarafından elde edilen bonfile özel soslarda dinlendirilerek mangal ateşiyle pişirilir ve servis edilir.

Dana Şiş
Dana Şiş

500 TL

Körpe dana etinin sırt kısmından elde edilen dana biftek eti kuşbaşı halinde doğranıp,özel soslarda dinlendirildikten sonra şişe dizilip mangal ateşiyle pişirilir ve servis edilir.

Dana Ciğer
Dana Ciğer

400 TL

Körpe danadan elde edilen ciğer özel soslar ile harmanlanıp şişe dizilerek, kuyruk yağı ile pişirilip servis edilir.